luni, 26 aprilie 2010

Maria Filipescu Accesorii medievale
Domnitele delicate si cavalerii neînfricati au coborât din paginile de poveste pentru a o însoti în demersul artistic pe Maria Filipescu, inspirându-i accente medievale pentru operele sale.
Bijuteriile reunite în colectia Literalis sunt create din alama gravata, accesorizata cu perle inscriptionate, catifea, dantela si matase, toate fiind piese unicate si lucrate manual, realizate în urma unui proces de creatie întins pe mai multe luni. Ca si în cazul colectiilor precedente, Cronos (2008) si Androgyn (2009), Literalis se va completa cu piese noi pe parcursul lunilor viitoare, în functie de comenzile solicitate.
Începând cu data de 21 aprilie 2010, colectia Literalis se va gasi exclusiv, timp de o luna, în L’Armoire Concept Store (Bd. Ion Mihalache nr. 18, colt cu Intrarea Noptii nr. 1, sector 1, Bucuresti) si prin comenzi directe pe siteul personal al designerului, www.artbiju.ro. De asemenea, pe 24 si 25 aprilie 2010, colectia va fi disponibila, alaturi de alte piese din colectiile anterioare la târgul Autor 3 (Sala Dalles).

Articolul complet pe http://www.rfb.ro/2010/04/literalis-%E2%80%93-povestea-cuvintelor-2/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu